Gepersonaliseerd shotglaasje birthday goud 60

Gepersonaliseerd shotglaasje birthday goud 60

Levertijd: (4 weken)
23,94 Prijs p.st: 3,99
Gepersonaliseerd shotglaasje birthday goud 60 is te bestellen in veelvoud van 6. De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 6.

Maximaal 15 tekens

  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving
Een origineel klein shotglaasje, speciaal voor je verjaardag!Hoe origineel zijn deze gepersonaliseerde shotglaasjes? Te leuk om aan je gasten te geven tijdens bijvoorbeeld je verjaardagsfeest. Want verjaardagen moet je vieren! Zo zullen ze deze geweldige avond nooit vergeten. Via de eigen opties zijn deze glaasjes gemakkelijk te personaliseren. En door onze lasermachine wordt de personalisatie mooi gegraveerd in het glaasje. Deze shotglaasjes, uit de Birthday Goud collectie, zijn beschikbaar met de standaard leeftijden 21, 30, 40, 50 en 60 en een product waarbij je de leeftijd zelf kan invullen! Want ja, eigenlijk is elke verjaardag speciaal en het waard om te vieren! Let's shot!

Let op:
Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jullie geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voor je bestelt. Deze zijn definitief.

Verzending:
Bestel je naast gepersonaliseerde items ook artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn? Dan worden deze vastgehouden in ons magazijn tot het gepersonaliseerde item geproduceerd is. Je bestelling wordt dan in één keer verzonden.
Specificaties
EAN2633914353951
ArtikelnummerLA-30-0022
Lengte5.0 cm
Breedte5.0 cm
Hoogte6,6 cm
MateriaalGlas