De herfst is prachtig, en jouw verjaardag zal dat ook worden! Zoveel kleuren in de bomen, spetteren in regenplassen met je kaplaarzen aan, kastanjes zoeken en lekker warme chocolademelk drinken. Met deze decoraties heb jij het leukste feestje van het seizoen!

Wild animal party

Bosdieren zijn nog steeds hip voor de kids! Voor zowel een verjaardag als een babyshower in de herfst of rond Pasen zijn de haasjes van Guess how much i love you perfect. De lieve herfstkleuren samen met het schattige haasje laten onze harten smelten.  En ja hoor, zoals altijd is er super veel inspiratie op Pinterest te vinden. Bezoek ons Into the woods bord voor taart- en deco-inspiratie. Deze Let's Explore collectie zit vol met lieve bosdiertjes die perfect passen bij een herfstthema!

Verjaardag in de herfst

Naast de kids parties zijn er ook genoeg mogelijkheden voor de "grote mensen" feestjes. Denk aan veel groene en bruine tinten in combinatie met rosegoud. De Pick & Mix Rosegold collectie is dan de perfect uitkomst. Ook de Rosegold & Pastels is heel mooi als je liever zachtere tinten hebt.

Taart, taart, taart

De herfst zit vol taartmogelijkheden: appel, pumpkin, bosbessen. Alle soorten fruit komen wel aan bod. En daar hoort natuurlijk een topper op! Kies voor een gepersonaliseerde topper (met een beer of bos!) of ga voor mooie herfstkleuren. Ook lekkere cupcakes doen het altijd goed.

Knutselfeestje

Het geven van een herfst feestje is leuk, maar het is leuker als er spelletjes en knutsels bij komen kijken! Bijvoorbeeld het maken van je eigen egeltje! haal je knutselpapier, lijm schaar en versiering uit de kast. Zorg dat je genoeg hebt voor ieder kind of laat ze per twee aan de slag gaan. Voor de veiligheid kun je de vormpjes van te voren het beste zelf knippen.

Knip de gezichtjes van de egeltjes uit, viltpapier is hier het beste materiaal voor. Gebruik knoopjes voor het snoetje en speciale oogjes of gewoon simpelweg kraaltjes als oogjes. plak deze losse stukjes vervolgens o laat de kinderen creatief werken en je zult zien dat ze met de leukste creaties komen.

brown hedgehog on dried leaves

Tip: je kunt met hetzelfde materiaal ook een uitje maken! Houd simpelweg de dennenappel verticaal in plaats van horizontaal!

Neem een warme choco er bij, kies jouw (of je kids’) favo dier en party like an animal 😉 !