Elk jaar wordt er door Pantone de kleur (of in dit geval kleuren) van het jaar benoemd. De kleuren van 2021 zijn Ultimate Gray & Illuminating Yellow geworden. In deze blog laat ik je zien hoe jij deze kleuren het beste kan verwerken in jouw feestje!

Wie of wat is Pantone?

Pantone is een Amerikaans kleurinstituut. Het bedrijf is opgericht in 1963 en heeft sindsdien echt een naam en reputatie opgebouwd in de printindustrie. Pantone heeft handige tool voor iedereen die met kleuren werkt, zowel digitaal als fysiek. Deze tool organiseert kleurcodes die overal ter wereld gebruikt worden. Superhandig handig voor als je een trendy feestje wil organiseren en kleur erg belangrijk vindt!

Ultimate Gray & Illuminating Yellow

Ultimate Gray & Illuminating Yellow, partydeco.nl

Dit jaar is Pantone niet gegaan voor één kleur, maar de combinatie van de kleuren Ultimate Gray & Illuminating Yellow. Deze twee onafhankelijke kleuren ondersteunen elkaar. De solide en betrouwbare elementen van Ultimate Gray komen samen met de warme en optimistische elementen van Illuminating Yellow. De combinatie van deze twee kleuren staat voor kracht en positiviteit. Dat kunnen we het komende jaar natuurlijk allemaal wel gebruiken!

Een ultimate gray and illuminating yellow feestje?

Nu je wat meer over de kleuren ultimate gray en illuminating yellow weet wil je misschien wel een feestje organiseren waar deze kleuren centraal staan. Ik ligt graag wat items uit die perfect aansluiten op deze kleuren van het jaar! Het is dan niet exact dezelfde kleur, maar je hebt wel meteen de trend te pakken!

Ballonnen

ballonnen, partydeco.nl

Ballonnen maken een ruimte tot een waar feestje. Ik heb een paar feestelijke ballonnen voor jou uitgezocht in de trendkleuren van 2021 om de ruimte mee te vullen. De gele ballonnen van House of Gia komen heel dicht bij de trendkleur illuminating yellow. Combineer ze met grijze ballonnen en ballonnen in ander formaat in hetzelfde leuke gele kleurtje and you are ready!

ballonnen, partydeco.nl
ballonnen, partydeco.nl

Houd jij meer van pastelkleurtjes? Je kan deze trend ook doorvoeren met lichtgele en warmgrijze ballonnen.

ballonnen, partydeco.nl
ballonnen, partydeco.nl

Een combinatie die ook heel erg leuk is, en is af te leiden van de Pantone kleurenmix, zijn gouden én zilveren confettiballonnen  of chroomballonnen!

Honeycombs, paperfans en lampionnen

paperfans, partydeco.nl
honeycombs, partydeco.nl
lampionnen, partydeco.nl

Ballonnen alleen is natuurlijk niet genoeg! Combineer met prachtige paperfans aan de muur en honeycombs en lampionnen aan het plafond. Staat zo leuk!

Meri Meri collectie

Servies Meri Meri, partydeco.nl
Servies Meri Meri, partydeco.nl

Meri Meri heeft een hele mooie, basic collectie in een pastelgele kleur. De gebaksbordjes, tumblers en servetjes zullen prachtig op de eettafel of candytable staan. Om de trend te volgen combineer je de gele kleur met de zilveren collectie van Meri Meri.

En…wat vind jij van de combinatie van deze kleuren?