Go wild is een van de populairste thema's voor kinderfeestjes, waarom dan niet voor een shower voor het geweldige wondertje dat nu nog in de buik zit? Een jungle safari babyshower is super stoer en hartstikke leuk als thema voor de aanstaande mama die weet dat ze een zoontje verwacht!

Aan de slag met decoratie

Aan versiering voor een wild feestje hebben we geen gebrek, dit moet je alleen goed bij elkaar weten te combineren voor jouw jungle safari babyshower. No worries, we leggen je precies uit hoe, je hebt namelijk maar twee collecties nodig!

Go Wild

Met wilde dieren zoals leeuwen, tijgers, olifanten, apen en giraffes heb je een speels thema te pakken. Je kunt het simpel houden of compleet uit je dak gaan met dierenprintjes. De Go Wild collectie bevat beestelijk goede items van Meri Meri en Daydream Society waar je met jouw tafeldecoratie helemaal kunt uitleven. Door dit te combineren met gouden elementen creëer je een chique uitstraling en dat brengt ons bij de tweede collectie...

Oh baby!

De gouden decoratie uit de Oh Baby collectie geeft net dat babyshower tintje wat er nodig is om het thema compleet te maken. Van party props tot slingers en een sjerp. En vergeet de decoratie voor de cupcakes en de taart niet. Met teksten als "Happy Pushing" tover je bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Oh baby: gouden boho babyshower decoratie - Thema feestje: safari babyshower

Vergeet ook dit niet!

Met de decoratie zit het nu wel goed! Hoe kun je de jungle safari babyshower helemaal compleet maken? Door nog even de puntjes op de i te zetten:

  • De dresscode ligt natuurlijk voor de hand: go wild! Van de luipaard tot de zebra en de slang: dit zijn de enige printjes die je op de babyshower mag dragen. We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat iemand dit niet in de kast heeft liggen...
  • Wat geef je als cadeau aan de mama to be? Haar zelf! Onze illustrator Sophie maakt persoonlijke illustraties om de zwangerschap op een unieke manier vast te leggen. En tussen haar standaard illustratie posters zitten ook een paar wilde dieren. Leuk om op te hangen in de babykamer!
  • Al jouw lieve gasten moeten natuurlijk een origineel bedankje mee krijgen. Zet deze bijvoorbeeld op de tafel voor iedereen bij ontvangst als ze hun plekje zoeken.

Meer inspiratie voor jouw babyshower? Bekijk ons Pinterest bord!

Ontdek de feestdecoratie van Daydream Society - Into The Wild - Go wild thema: jungle kinderfeestje - Thema feestje: safari babyshower