Op zoek naar een vrolijk thema voor jouw feestje? Dan is een ombre party thema echt wat voor jou! In dit thema kun je gebruik maken van veel kleur, prachtige overlopen en mooie gouden accenten. Ideaal dus voor elk feestje!

Ombre party decoratie

Het feestje draait naast jou om de decoraties. Het is daarom ook van belang om indruk te maken met jouw thema. Met een ombre party thema zit dat wel goed. Door het prachtige ombre-effect kan je een mooie mix maken tussen veel kleur een goud. We hebben een aantal collecties voor je gevonden waar je jouw liefde voor ombre in terug kunt vinden. Voor jong en oud!

Ombre Party

Om een er feestje van de maken heb je niet heel veel nodig met de Ombre Party collectie. Start de basis simpel met bordjes en bekertjes. Zo zorgen de ombre gebaks- en canape bordjes en de kleurrijke servetjes gelijk voor een vrolijke tafel, zonder dat jij er heel veel moeite voor hebt moeten doen. Daarnaast is het super leuk dat deze items gouden details. Deze gouden details geven een prachtig randje aan de felle kleuren. Het is daarom leuk de kleuren te mixen met gouden items! Vul de tafel verder aan met de ombre bekertjes en een vrolijke confetti mix.

Versier de kamer verder met de leukste ballonnen! Mix en match verschillende ballonnen door elkaar voor een leuk effect. Zo staan de ballonnenmix pastel en de gouden confetti ballonnen super leuk bij elkaar. Wat helium erin en zweven maar!

Thema feestje: ombre party

Pick & Mix

De prachtige en veelzijdige Pick & Mix collectie bestaat uit lieve pastelkleuren, kraft en goudfolie. Naast de speelse dots in goud en zilver zijn er ook ombre details te vinden in de mint en roze gekleurde items. Van bordjes tot bekertjes en slinger: pick and mix!

Thema feestje: ombre party

Iridiscent Party

Deze Iridescent Party collectie van Ginger Ray bestaat uit prachtige holografische prints en zorgen voor een shiny party! Naast de iridiscent details wordt er ook veel gewerkt met ombre kleuren die net dat extra beetje kleur geven aan dit feest thema.

Thema feestje: ombre party

Unicorn Party

In de Unicorn Party collectie van Talking Tables zijn ook ombre effecten verwerkt. Dit geeft een nog magischer effect aan dit sprookjesachtige thema! Hang de Happy Birthday slinger op, zet een mooie etagère neer en ga smikkelen en smullen van de bordjes en servetten.

Thema feestje: ombre party

Taartversiering

Op een feestje hoort wat lekkers, toch?! Kies voor een mooie taart (met ombre effect) en top deze af met een prachtige gouden topper. Vul de zoetigheid aan met lekkere donuts! Deze zijn namelijk lekker en komen er in alle kleuren en smaken. De verschillende kleurtjes passen perfect bij het ombre thema en met een mooie donut wall heb je ook nog eens een leuk centerpiece op de sweet table staan!

Vind jij ombre party items net zo leuk als ons? Laat het ons weten in de comments!

Donut wall voor ombre party