Staat er een verjaardag op de planning? Dan moet je zeker gaan voor de trend van het moment: pastel! Voor zowel jong als oud is dit DE kleur die je kunt gebruiken bij bijna iedere gelegenheid. Are you ready for a pastel party?

Wanneer kies je voor een Pastel Party? In de zomer, bij een babyshower, op een kraamfeest, de eerste verjaardag, een high tea, op een kinderfeestje of op een bruiloft. Eigenlijk kan je altijd wel aan de slag met pastel kleuren! En zeg nou zelf… de lieve en zachte pastel kleuren zijn ook gewoon heel leuk om mee aan de slag te gaan. Met deze kleuren zien alle foto’s er gegarandeerd leuk uit en als iedereen zich aan de pastel dresscode houdt, kan het pastel thema feestje beginnen!

Trend: pastel party thema

Pastel met een (rose)goud randje

Pastelkleuren passen bij heel veel verschillende stijlen. Als je het combineert met kant en bloemen creëer je een vintage stijl. Maar als je de kleuren combineert met (rosé) goud creëer je een stoerdere look. De Rose Gold and Pastels Party en Ditsy Floral zijn de collecties waarbij de pastelkleuren en roségoud samen komen. Je vindt het roségoud terug in bekers, bordjes, rietjes, servetten en de in papieren waaiers.

Ga je liever voor goud? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij onze Pastel Party, nieuwe Pick & Mix Pastel en onze chique Pastel Perfection Pink. Deze collectie zitten helemaal vol  met gouden items gecombineerde met mooie pastelkleurige items voor jouw themafeest!

Naast onze collecties hebben we nog veel meer gouden en pastel gekleurde items zoals folieballonnen, confetti, lampionnen, papieren waaiers en noem het maar op!

Trend: pastel party thema

Close your eyes and make a wish

Ook de kids kunnen zich uitleven met pastel! Of je nu gaat voor ijsjes van We Love Ice Cream, de unicorns uit de Make A Wish of onze vrolijke items uit Pinwheel. Zelfs de drankjes ontkomen er niet aan. Vul de Drankdispender met heerlijk fruit en water, kleur het water met limonade en de kan kleurt vanzelf lichtroze.

Trend: Pastel party thema

Succes met mixen en matchen!

Tip: Bekijk onze Pinterest pagina voor nog meer pastel party ideeën!

Geef een reactie