Wat is nieuw, wat is hip, wat is trendy? Je bent bij ons aan het juiste adres als je hier meer over wilt weten. Wij brengen je op de hoogte van alle nieuwe thema’s voor een kinderfeestje!

Mini Animals

Kun jij deze schattige mini animals weerstaan? Deze vrolijke collectie van My Little Day is speciaal voor de allerkleinste party animals. De collectie kenmerkt zich o.a. door de mini felines en de kleuren oranje, geel en zwart. Match ze met de andere mini animals: herken jij alle diertjes? Versier de kamer met de mini animals slinger en ballonnen en verras je kleintje op zijn of haar verjaardag. Vul de tafel met lekkere hapjes en maak een echte mini animals sweet table. Zet de bordjes, bekertjes en servetjes ernaast. Dat wordt lekker smullen!

De nieuwste thema's voor een kinderfeestje, partydeco.nl

On the farm

Moee! Bèhhh! Raadt welk boerderijdier het geluid maakt. Zo zijn er nog veel meer leuke spelletjes die je kunt doen met dit thema. On the farm is een super gezellig thema. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes van je kindje uit en maak er een vrolijke (beesten)boel van! Kleed de kamer aan en dek de tafel. Gebruik rode tinten alsof je je bevindt in een red farm house. Op tafel zet je alle leuke bordjes met diertjes en geef aan het einde van het feestje elk kindje een plaktattoo cadeau!

De nieuwste thema's voor een kinderfeestje, partydeco.nl

Lalala lama

Yay, lama’s! Deze Lalala lama party collectie is de nieuwste die we hebben en het tovert meteen een lach op je gezicht. Door de vrolijke kleuren van dit thema en de lieve lama kan je gewoon niet chagrijnig zijn. Ideaal voor een kinderfeestje dus. Combineer de items met vrolijke roze en mint kleurige tinten om er een passend geheel van te maken! Bovendien hebben we naast deze collectie nog meer lama items. Genoeg om uit te kiezen dus! Deel de party props uit wanneer jullie foto’s gaan maken, dat zorgt voor een ontspannende sfeer en hilarische foto’s. Laat iedereen zijn eigen lama inkleuren en hang alle kleurige creaties op voor tijdens de rest van het feestje! Heb je gelijk nóg meer versiering voor aan de muren. Ander decoratie voor aan de muur is de gouden lama slinger. Voor de zoetekauwers zet je lama koekjes op tafel en vrolijke cakejes met lama cupcake prikkers. Je kan het zo gek nog niet maken!

De nieuwste thema's voor een kinderfeestje, partydeco.nl

Flower Garden

Is je kleine jarig in de lente en gek op bloemen? Dan is Flower Garden de match voor jou! Of wat dacht je van een winters feestje met lente/zomer thema. Wanneer het koud buiten is, zitten jullie vrolijk cupcakes en macarons te eten met bloemen bordjes, dragen jullie bloemen haarbanden en knutselen jullie erop los. Maak er echt feestje van om de hele kamer te versieren met bloemen slingers. En misschien vinden de kleintjes het ook leuk om zelf een bloemen slinger te maken? Of een bloemen armband? Genoeg leuke activiteiten om te doen!

De nieuwste thema's voor een kinderfeestje, partydeco.nl

Narwhal

Pssst… Ken jij de narwal al? The unicorn of the sea! Ja, hij bestaat echt! Move aside unicorn, het is nu de beurt aan de narwhal om kleine kinderen hun hartje sneller te laten kloppen. Zet je schrap, want dit wordt de nieuwe trend! De collectie is prachtig vormgegeven. Er is gewoon geen reden om dit thema over te slaan. Het bestaat uit pastel tinten, iridescent details en schattige illustraties. Combineer de collectie met schelpachtige items, zoals de eco bordjes, of paarskleurige items.

De nieuwste thema's voor een kinderfeestje, partydeco.nl

Lovely Swan

Heb jij een échte ballerina thuis rond rennen in tutu´s en die gek is op zwaantjes? Dan is deze stijlvolle nieuwe Lovely Swan collectie perfect als thema voor zijn of haar kinderfeestje! Tover de feestlocatie om tot een waar zwanenmeer met luxe slingers, ballonnen en prachtige tafeldecoratie in de kleuren goud, zilver, wit, roze en peach. Mix and match Lovely Swan met We Heart Swan en de veren items van de doopfeest collectie. Dat wordt een prachtig feestje!

De nieuwste thema's voor een kinderfeestje, partydeco.nl