Binnenkort komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar ons land met de allerleukste cadeautjes. Ze verdienen hiervoor minstens een warm welkom, maar hoe doe je dat op een leuke en unieke manier? Nou… met onze nieuwe houten Sinterklaas versiering natuurlijk!

Slinger

Met deze houten slinger laat je duidelijk zien dat Sinterklaas en zijn Pieten welkom zijn. Hang de slinger voor het raam zodat ze hem niet kunnen missen. Zo weten ze ook gelijk waar ze de leukste cadeautjes moeten brengen!

Houten Sinterklaas slinger, Partydeco.nl

Prikkers

Nu je hebt laten zien dat ze welkom zijn komen de Sint en Piet geheid gelijk naar binnen met leuke ingepakte cadeautjes en die leuke ingepakte cadeautjes moet je natuurlijk verwelkomen met leuke versierde lekkernijen. Versier daarom je gevulde speculaas of cupcakes met deze unieke Sinterklaas prikkers en vier pakjesavond in stijl.

Houten Sinterklaas prikkers, Partydeco.nl
Houten Sinterklaas prikkers, Partydeco.nl
Houten Sinterklaas prikkers, Partydeco.nl

Taarttoppers

Heb jij een te gekke Sinterklaas taart gemaakt of gekocht? Dan heeft deze natuurlijk ook een te gekke Sinterklaas taarttopper nodig! Onze taarttoppers zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen zoals een gezellige stoomboot.

Houten Sinterklaas taarttoppers, Partydeco.nl
Houten Sinterklaas taarttopper, Partydeco.nl

Bekijk ook zeker al onze Sinterklaas items. En neem eens een kijkje in onze andere webshop kidsdeco.nl voor de leukste cadeautjes!

Zoals je ziet kan je met onze houten Sinterklaas versiering het heel gezellig maken thuis! Hoe ga jij het huis versieren dit jaar?