Brace your elfs, Christmas is coming. De kerstversiering ligt al klaar,  bij jou ook? Als je niet weet hoe je de kerstsfeer in huis moet halen, dan kunnen wij je daar heel goed bij helpen. Wij hebben grondig gekeken naar de leukste kersttrends van 2019 en ze speciaal voor jullie binnengehaald!

Warm Christmas

De eerste trend kenmerkt zich door warme kleuren, zoals donkerroze, bordeaux rood, okergeel en olijfgroen. Ben jij een romanticus? Dan is deze trend sowieso iets voor jou! Het heeft een chique uitstraling, zeker met de combinatie van velvet. Onze nieuwste collectie Joyful Christmas sluit hier mooi bij aan. De servetten met de gouden details passen perfect bij jouw kersttafel! De kaarsornamenten creëren een tof effect en met de bijpassende rietjes maak je het helemaal af. De tafel dek je met een linnen tafellaken in een neutrale kleur en de pop of colour voeg je toe met de tafelloper. Versier de kamer met velvet slingers en hang in elke hoek een honeycomb. Zoek je nog wat extra gouden details? Neem dan vooral een kijkje bij de collectie Gold Glitter. Deze match je heel mooi met Joyful Christmas!

Kersttrends 2019, partydeco

Frozen Christmas

Deze trend is het tegenovergestelde van hierboven. Kerst valt in de winter en met deze trend haal je de winter in huis. Koele kleuren, sneeuwvlokken, blauw en zilver zijn terugkerende factoren. Jolly Vibes heeft leuke, ijzige decoratie. Met slingers als Fa La La La en Prosecc Ho Ho Ho maak je iedereen vrolijk! En de holografische sterren lijken net ijs, woah! De collecties Silver Christmas en Silver Glitter hebben ook bijpassende items voor deze trend. Voor de tafeldecoratie moet je hier wezen! Combineer alle sneeuwvlokken met elkaar: de onderzetters, borden, bekers, bestek, plaatskaartjes en servetten! Wat een sneeuwfeest!

Als jouw kinderen van Frozen houden, is het misschien ook leuk om deze Disney film te laten terug komen in het interieur. Dit is een magische tijd voor de kleintjes, dus voor deze keer mag het! En het past perfect bij deze trend. Zet een Olaf knuffel op de bank, knip samen met je kids sneeuwvlokken om op te hangen en laat je kids zich verkleden als Anna en Elsa. Om het nóg vrolijker te maken, hebben we ook hele leuke raamstickers. Een gezellige boodschap waar de kids naar kijken voordat ze naar school gaan.

Kersttrends 2019, partydeco

Gold Christmas

Stijlvol en trendy: dat is de Gold Christmas trend. We hebben drie collecties die hier perfect bij passen: Gold Christmas (of course), Gold Glitter en Gold Metallic Star. De servetten van Gold Glitter zijn té schattig. Gecombineerd met gouden bestek en witte borden geeft dit een heel classy effect. Gebruik jij liever stoffen servetten, dan moet je zeker de gouden servetringen hebben van Delight Department! De confetti ballonnen van Gold Metallic Star zorgen gelijk voor een feestje, maar het zit ‘m ook in de details. De glaskaartjes in de vorm van een rendierengewei zijn de ultieme tip! Hiermee laat je iedereen versteld staan. Zorg voor een gezellige, grappige mood met de Sip Sip Hooray slinger en dan kom jij er wel!

Kersttrends 2019, partydeco

Traditional Christmas

Vier jij jouw kerst van je dromen het liefst in een houten huisje omringd met sneeuw? Op de bank gekropen in je foute kerstrui voor de open haard? Met een beker warme chocolademelk in je handen? Dan zie je vast ook een mega kerstboom in de hoek staan met nostalgische kleuren als rood en groen en veel kerstman items. Dit is alles wat de Traditional Christmas inhoudt. A December to remember! Houten elementen, rode en groene kleuren en veel speelse, kerstman decoratie: heerlijk! Wij hebben tal van collecties waar je uit kan kiezen voor deze trend. Als je dit aanspreekt, moet je bij de volgende collecties wezen:

Zie je door de (kerst)bomen het bos niet meer? Dit zijn onze favoriete items! Combineer de Merry and Bright bordjes met een katoenen of juten tafelloper en speelse naamkaartjes, zoals de Silly Santa rendieren of Santa and friends. Hang alle kerstkaarten op aan de kerstmutsen kaartenslinger. Zo heeft elke kaart een eigen plekje! Over slingers gesproken; jouw kerstfeest is niet compleet zonder een gingerbread slinger! Kleed de kerstboom aan met gepersonaliseerde kersthangers. Zó bijzonder om iedereens naam in de boom te zien hangen! Plak een Merry Christmas raamsticker op het raam en leg alle cadeautjes onder de kerstboom. Aan de deur hang je een metalen Merry Christmas decoratiekrans. Wat je nu alleen nog mist, is een mistletoe! Gelukkig heeft de Let It Snow collectie een mistletoe slinger. Dat staat prachtig bovenop de schouw. All done! Jouw huiskamer is helemaal in de vintage kerstsferen!

Kersttrends 2019, partydeco

Over the top kersthangers

Een trend voor de kerstboom! Meri Meri en Sass & Belle hebben mega schattige kersthangers die je niet kan missen in je kerstboom. Nee, kerstballen zijn niet zo vanzelfsprekend meer. De zachte kersthangers van Meri Meri hebben een lieve indruk en zijn net allemaal kleine knuffels. De vilten kersthangers van Sass & Belle zijn net zo. Deze hangers zijn daarom perfect voor kids! Ze zijn niet breekbaar, dus laat de kids zelf de kerstboom optuigen. Super veel fun! Sass & Belle heeft ook grappige, glazen kersthangers! Denk aan pink gin, een donut, een regenboog, een raket en nog veel meer leuks! Tip: als je houdt van niet-tradionele sferen in huis, neem dan ook een kijkje bij onze nieuwste collectie Pink Christmas. Je vindt daar vast veel leuks tussen! 

Kersttrends 2019, partydeco

Welke trend is jouw favoriet?