Herkennen jullie dat gevoel? Oktober is begonnen, de bladeren vallen van de bomen, het wordt kouder, grauwer en creepier. Maar dat vind jij geweldig, want HALLOWEEN IS COMING! Spooky bats and scary cats, witch hats and dirty rats; jij houdt van Halloween en wij helpen je met het geven van de Halloween party trends 2018.

Give me the Boo’s and the treats!

Op een feestje hoort er toch echt wel een lekker hapje en drankje bij. Wij hebben de tofste snack ideeën en  tafeldecoratie voor heerlijke cocktails, maar ook voor alle lekkere zoetigheid, want je weet wat ze zeggen: “Trick or treat!” 

Welke Halloween party trends 2018 zien we veel terugkomen in decoratie?

Pumpkin Party

Of ben jij een echte pompoenenfan? Pompoenensoep, pompoentaart pompoenslingers? Ja je leest het goed slingers, want Ginger Ray heeft een Pumpkin Party collectie uitgebracht and we are telling you, it’s pumpkin to talk about. Glimmend oranje, duister zwart en metallic effecten. Wat is leuk om erbij te serveren?

  • Ga bij het toetje voor de creepy witch fingers.
  • Maak van deeg lange heksenvingers en houd ruimte vrij voor de nagels.
  • Bak ze af en gebruik een amandelnoot als nagel.
  • Voor het effect kun je tomatensaus rond de nagel plaatsen als bloed. Bah!

Serveer ze op de Pumpkin Party bordjes met de glimmende vleermuis servetten van de Pumpkin Party collectie.

Halloween 2017

Sugar Skull Halloween

Skeletten zijn a big thing tijdens Halloween. Angstaanjagend en eigenlijk niets leuks aan... Totdat je ze wat opfleurt! En dat heeft Meri Meri heel goed gedaan, want zij hebben een Sugar Skull collectie uitgebracht met skeletten versierd in hartjes, sterren en bloemetjes. Voor de engste cupcakes voeg je fel groene en oranje kleurstof toe aan de mix en kun je er groene vulling in stoppen dat dient als slijm. Top it off met leuke cupcake toppers, zoals de leuke skulls van Meri Meri.

skull halloween tafeldecoratie

Iridiscent Halloween

Ja dit jaar is het bij veel mensen in huis shine en shimmer in plaats van scares en thriller! Iridiscent is namelijk dé trendkleur van het jaar en is een gave combinatie met echt enge items. Neem de happy Halloween slinger van MeriMeri bijvoorbeeld. Deze combineert enge spinnen met glinsterende spinnenwebben en leuke tassels. De slinger is overigens goed te combineren met de Creep It Real ballonnen met vleermuisconfetti!

iridiscent halloweencreep it real ballonnen halloween

Halloween Party trends 2018 kostuums

2017 was het jaar van Harley Queen, maar kom op het is wel even tijd voor iets nieuws. Wij hebben de beste Halloween looks voor je gevonden die echt zóoo 2018 zijn.

The Incredibles bijvoorbeeld. Het duurde 14 jaar maar hij is eindelijk uit! Alle tieners en kinderen stormen naar de bioscoop om hem te zien en jawel Elastigirl is echt een hype, perfecte outfit dus voor Halloween! Rode leggings, zwart broekje, lange zwarte laarzen en een Incredibles top. Je kan hem zelfs matchen met heel de familie of met jouw partner!

Wil je tóch echt mensen het stuipen op het lijf jagen? Neem dan het voorbeeld aan de engste film van het jaar: The Nun. Haar grauwe blik, het zwart rond haar ogen en de creepy habijt. Brrr….

Of ga je liever voor je favoriete idool? Kies een leuke videoclip uit en recreate the look! Ariana Grande kwam dit jaar bijvoorbeeld met haar nieuwe album Sweetener en is de nummer 1 vrouwelijke popartiest. Creëer haar lange staart en gebruik silver hairspray. Haal die lange sweater uit de kast en combineer ze met die leuke over the knee laarzen en voila, je bent popicoon Grande!

halloween kids spooky costume

Foute truien

Dé Halloween trend van 2018 is toch wél echt het dragen van die oh zo leuke, maar oh zo foute Halloween trui. Fel oranje pompoenen, skeletten en spoken op je trui. Ja, ze zien er niet uit, maar dat maakt ze zo leuk! Vraag al je vrienden mee te doen en bewonder alle toffe truien op het feestje! Leuk voor een small get together of als je overdag Halloween viert.

foute halloween trui

Offersxperts Joe Lapinto

Qua decoratie, eten en kostuums kun je super veel leuke Diy’s maken en inspiratie vinden die wij op onze Pinterest bord voor jouw hebben klaarliggen. Neem snel een kijkje, because Halloween is just around the corner!

Natuurlijk zijn wij heeeel benieuwd naar jullie toffe Halloween feestjes dus tag ons op Instagram met @partydeco.nl of laat een reactie achter welke leuke trends jullie nog meer gebruikt hebben.