De zomermaanden zijn voorbij (snik) en dat betekent dat de feestmaanden er weer aan zitten te komen! In oktober trappen we natuurlijk af met Halloween, het feestje dat niet alleen meer door kinderen gevierd wordt, maar ook steeds populairder wordt bij volwassenen. Griezel je mee met onze té leuke Halloween collecties van 2017? 

Sugar Skull van Meri Meri

Wil je wel Halloween vieren maar houd je niet van die donkere kleuren? Dan is de ‘Sugar Skull’ collectie een perfect alternatief! Door de lichte pastel tinten lijken de doodshoofdjes helemaal niet zo eng meer (maar niks is minder waar natuurlijk). Bij Halloween hoort uiteraard ook heel veel zoetigheid. Maak zelf cupcakes en presenteer deze met het cupcake set of serveer je drankjes in de speciale papieren bekertjes. Maak het plaatje compleet met leuke wandversieringen zoals slingers en ballonnen in hetzelfde kleurenthema en je bent helemaal ready voor je supertoffe Halloween party!

Halloween 2017 - Sugar Skull Meri Meri

Pumpkin Party van Ginger Ray

Ga jij toch liever voor de traditionele kleuren? Neem dan eens een kijkje bij onze ‘Pumpkin Party’ collectie. Deze super spooky collectie past perfect bij de echte griezelaars onder ons. Door de vleermuizen servetten te combineren met de vleermuizen bekertjes creëer je een lekker creepy effect op de eettafel. En wat hoort er nou écht bij Halloween? Juist ja, candy! Maak een hoekje met lekkere snoepjes en gebruik bijvoorbeeld de pompoenen slinger of de spooky slinger als backdrop. Maak de ruimte af met wat ballonnen en honeycombs in dezelfde kleuren, geef iedereen een enge bril en je bent klaar voor een knalfeest!

Halloween 2017 - Pumpkin Party Ginger Ray

Trick or Treat van Ginger Ray

Onze Halloween collectie ‘Trick or Treat’ is helemaal uitgevoerd in het kleurenthema van Halloween; zwart, oranje, paars en wit. Versier de ruimte met vlaggetjes, ballonnen en honeycombs zodat het naast griezelig effect ook iets feestelijks heeft. Ook de muren kun je leuk decoreren met deze collectie. Gebruik bijvoorbeeld de Vleermuizen back-drop om de candy table wat meer Halloween-proof te maken, of hang ze midden in de kamer aan het plafond zodat het lijkt alsof er vleermuizen door de kamer vliegen. Spooky!

Halloween 2017 - Trick or Treat Ginger Ray

Nog niet genoeg inspiratie?

Neem een kijkje op ons Pinterestboard voor nog meer creepy ideeën!

Tip: je kunt heel makkelijk zelf pompoenen maken van papier marché met een ballon! In dit filmpje laten ze zien hoe het moet.

Geef een reactie