Hij komt, hij komt, de lieve, goede Sint. En we gaan groots uitpakken met de leukste surprises, toffe tafeldecoratie en uiteraard wat je allemaal op je verlanglijstje hebt staan! Zet de mijter van Sinterklaas op, vul de Amerigo beker met chocolademelk en gooi jouw bakje vol met pepernoten want de stoomboot is in het land!

Aan tafel!

Verzamel alle kids. Vriendjes en vriendinnetjes met zijn allen aan tafel terwijl zwarte piet zijn pepernoten strooit en sinterklaas de cadeautjes uitdeelt. Ja wat maakt de dag dan nog meer compleet dan een tof gedecoreerde tafel?

Meri Meri heeft speciaal voor de zoete kindertjes de leukste sinterklaascollectie. Verwelkom Sint en Piet met de gave slinger! Geef elk kindje een Sinterklaas mijter en laat ze de tofste shirtjes dragen. “Ik ben heeel lief geweest” of de gepersonaliseerde “Hulppietje … “. Eenmaal hun outfit ready kunnen ze aan tafel schuiven en alle pepernoten vangen in de feestelijke bakjes. Van alle gezellige drukte krijg je natuurlijk enorm veel dorst. Pak de Amerigo bekertjes erbij en vul ze met heerlijke siroop, misschien lust zwarte piet ook wel wat?

Hier zijn nog wat toffe Sinterklaas decor ideeen om de dag nog specialer te maken voor de kleintjes:

Zo organiseer je een Sinterklaas feestje

Verlanglijstje

Sinterklaas is een geweldige man met een goed hart die elk kindje zijn lievelingsspeeltje wilt geven, maar Sinterklaas wordt ook een beetje oud en weet het allemaal niet zo goed meer uit zijn hoofd.. Dan is het maar goed dat Meri Meri een leuk verlanglijstje heeft voor de kinders om in te vullen, want we mogen die goede sint best een handje helpen!

Maar goed, de kinderen willen ook wat inspiratie. Papa’s en mama’s weten soms beter wat hun kindje leuk vinden dan zijzelf. Bij ons broertje Kidsdeco.nl kun je zeker wat leuke ideeën opdoen voor op het verlanglijstje van jouw kleintje! De leukste cadeaus zijn handig verdeeld in prijscategorieën:

Zo organiseer je een Sinterklaas feestje

Surprise!

Thuis is het al een feestje, maar op school ook! En dat betekent creatief bezig zijn om met de leukste surprise te komen! Het komt er op neer wie jouw kindje getrokken heeft, want voor dat kindje moet de surprise gemaakt worden.

Heb jij een echt voetballertje getrokken dan kun je een mooi voetbalveld maken met zijn favoriete ploeg Gebruik simpelweg de bovenkant van de doos als veld en stop de cadeautjes in de doos zelf!

Voor de lieve meisjes kun je een leuke kaptafel maken. Gebruik een doos als tafel en een stuk karton voor de spiegel, plak daarop een rond uitgesneden stuk folie op. Plaats zelfgemaakte make-up op de “tafel”, echte make-up of snoep make-up (als cadeautje!).

Welke surprises gaan jullie maken? En hoe ziet jullie Sinterklaas feestje eruit? Wij willen het graag zien! Tag ons op Instagram @partydeco.nl of laat een reactie achter in de comments!

Voor meer cadeau, surprise of tafeldecor Inspiratie kun je terecht op ons Pinterest bord!

Geef een reactie