Yay! Jij gaat een babyshower organiseren! Misschien wel voor jezelf…of voor iemand die dicht bij jou staat. Hoe dan ook, babyshowers zijn zó leuk! Er zijn ontzettend veel babyshower collecties. Kijk je mee wat voor moois we hebben?

We wonder what you are

HootyBalloo heeft een te gekke babyshower collectie: We Wonder What You Are! Uiteraard is het thema hierbij de gender reveal! Daar hoort natuurlijk een boy or girl taarttopper bij. Tip: de big reveal in een taart is leuk, maar voor een spetterend effect zijn de confetti push pops super gaaf! De kleur van de confetti geeft dan aan of het een jongen of een meisje is. Leuke sterren folieballonnen passen ook perfect bij dit thema! Ze zijn in het roze en het blauw. Wil je nog iets extra’s doen voor je gasten, dan zijn de stickers met team boy or girl een erg leuke toevoeging! In het begin van je feestje kan iedereen kiezen wat zij voorspellen door de juiste sticker op hun shirt te plakken.

Babyshower versiering: onze tips!

Twinkle Twinkle

De Twinkle Twinkle babyshower heeft als hoofdkleur roségoud. Super hip! Twinkle Twinkle bevat leuke items, zoals de folieballon Baby, de sjerp voor de aanstaande mama en de Baby Shower slinger. Daarnaast heef de collectie een ontzettend leuke manier om de big reveal te doen: met een pinata! Iedereen kan zijn voorspelling doen in de prediction box. Na de pinata kan je dan kijken wie het goed geraden had! Leuk te combineren met onze andere roségouden versiering!

Oh Baby!

Door de gouden details en de neutrale items heeft de Oh Baby collectie een echte boho uitstraling! Zo heb je de leuke houten blokken voor als gastenboek. Hier kunnen gasten een berichtje schrijven voor de baby of een advies voor de mommy to be. Over de mama gesproken; zij kan een mooie sjerp dragen tijdens de babyshower. Er is ook over de gasten nagedacht: zij kunnen de grappige Oh Baby brillen dragen!

Babyshower versiering: onze tips!

Hello World

De Hello World collectie straalt één en al vrolijkheid uit met de super schattige mintgroene items! Voor extra glam zijn er ook roségouden details. Samen is het de perfecte combo! Kijk maar eens naar de leuke borden, bekertjes en servetten. Voor leuke foto’s is de Hello World backdrop ideaal! Dit kan je uitbreiden met de leuke pompons voor een extra fun effect!

Babyshower versiering: onze tips!

Guess how much I love you

Bij deze collectie is één woord die gelijk in je op komt: lief! Hazeltje, van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou', is overal terug te vinden in de Guess how much I love you collectie! Natuurlijk is er ook bij deze collectie weer slingers, bekertjes en servetten. Maar ook leuke uitdeelzakjes voor je gasten! Hier kan je bijvoorbeeld een goodybag van maken of kliekjes van je babyshower in doen.

Dit was slechts een kleine greep van alle collecties. Kijk voor alle babyshower thema collecties in de webshop!