Nog op zoek naar een super originele decoratie voor het (verjaardags)feest van jouw kleine meid? Of organiseer je een babyshower en zoek je nog een leuk thema om het feest mee aan te kleden? Hier is de oplossing! Dan zit je met een zeemeerminnen thema wel goed! De prachtige collectie Let’s be Mermaids van Meri Meri is dé uitkomst voor een superleuk aangekleed feestje met een sprookjesachtige look. Let's shellabrate a mermaid party!

lets be mermaids collectie

There's a million fish in the sea, but I'm a mermaid

Zeemeerminnen leven natuurlijk in de zee, daar moet de versiering op tafel wel op aangepast worden! De Let’s be Mermaids collectie van Meri Meri is hierbij de uitkomst, de bordjes en servetten in de vorm van een schelp helemaal in het thema. Zelf cupcakes maken? Presenteer ze dan met de superleuke cupcakeset. Maak de cakejes af met de schattige cupcakeprikkers van zeemeerminnen, schelpjes en zeesterren. We hebben ook schattige zeemeerminnen in de vorm van caketoppers voor op de (verjaardags)taart!

Om het af te maken mag de geweldige zeemeermin folieballon natuurlijk niet ontbreken! Hang hem bijvoorbeeld bij de ingang als een echte eyecatcher!

lets be mermaids collectie lets be mermaids collectie lets be mermaids collectie

Diep in de zee

Het handige aan dit thema is dat er heel veel decoratie bij past. Eigenlijk is alles goed met de kleuren blauw, paars, roze en aqua, maar vooral pastelkleuren zijn mooi te combineren. Ga dus lekker los met ballonnen en slingers voor een feestelijk effect. Ook met holografische versiering zit je bij dit thema helemaal goed voor een lekker shiny effect. Onze mooie Iridescent Party collectie is goed te combineren met de Let's be Mermaids collectie! 

Iridescent Party

Sorry, mermaids only

Organiseer je een babyshower voor je zus of een vriendin en wordt het een meisje? Ook dan is de Let’s be Mermaids collectie een supergaaf thema om te gebruiken. Zeker een goed alternatief als de mama in spé niet zo houdt van de traditionele roze versiering. 

Aan het eind van het feestje de gasten een leuke goodiebag geven? Het schattige papieren tasje in de vorm van een schelp is al een cadeautje op zich! Om het feest écht helemaal compleet te maken, is het leuk om snoepjes en koekjes te kopen in vormpjes die passen bij het thema. Zo heb je bijvoorbeeld snoepjes in de vorm van schelpen en koekjes in de vorm van vissen en sterretjes. Nou kleine zeemeermin, je feest kan beginnen! 

lets be mermaids collectie lets be mermaids collectie

Swim with mermaids

Nog meer zeemeerminnen inspiratie? Neem een kijkje op ons pinterestboard

Deze producten zijn bij ons in de webshop terug te vinden:   

lets be mermaids collectie lets be mermaids collectie lets be mermaids collectielets be mermaids collectielets be mermaids collectielets be mermaids collectielets be mermaids collectie lets be mermaids collectie lets be mermaids collectielets be mermaids collectie lets be mermaids collectie lets be mermaids collectielets be mermaids collectie lets be mermaids collectie lets be mermaids collectie