Een prinses zijn is zo’n beetje de droom van elk meisje. De hele dag kroontjes dragen en met toverstafjes zwaaien, lekker kletsen met je vriendinnetjes en vooral hééél veel roze, goud en glitter om je heen! En als je jarig bent, wil je dan ook heel graag een verjaardagsfeestje met een prinsessenthema. Nu hebben wij de allermooiste feestcollecties voor echte prinsesjes, waarmee deze droom voor één keer een beetje uitkomt! 

TIPS VOOR EEN SPROOKJESACHTIG PRINSESSENFEEST!

There’s a princess inside all of us

Een collectie die niet in het rijtje mag ontbreken, is de Princess Perfection collectie van Ginger Ray. Door de roze items met de zilveren details is dit een prachtige collectie voor koninklijk feestje! Laat de dames in stijl drinken uit de bekertjes en een rietje met tiara, en geef ze allemaal een glitter tiara om lekker in de sfeer te komen. Versier de ruimte met de mooie princess slinger. Natuurlijk kun je het feest verder leuk aankleden met roze ballonnen, pompons en lampionnen. Ook hebben we leuke folieballonnen in de vorm van een kroontje, een toverfee of een draak!

Princess Perfection collectie

Zwanenprinses

Kijkt de kleine meid ook urenlang naar de film waarbij de prinses in een zwaan verandert? En aan het eind toch wordt gered door de prins? Dat sprookje komt nu voor haar uit! De We Heart Swan collectie van Talking Tables bestaat uit tule, zwaantjes en balletpakjes. Van de bordjes tot de cupcake prikkers en de slinger. Vergeet ook het kroontje niet!

We Heart Swan

Pink is my happy colour

Een andere mooie collectie voor als je van lekker roze houdt, is de We Heart Pink collectie van Talking Tables. Dek de tafel met de stijlvolle bekertjes en bordjes en gebruik de leuke tutu- en pompons prikkers om de verjaardagstaart in stijl te versieren! Natuurlijk moet de jarige wel extra opvallen. Dit kan perfect met het leuke prinsessen set! Alleen nog al de vriendinnetjes uitnodigen en je bent er helemaal klaar voor!

We Heart Pink collectie

Think Pink

Een prinsessenfeestje kan nooit teveel roze hebben. Ga daarom voor de Pink ’n Mix collectie van Talking Tables! Blaas de roze kaarsjes uit, zet lekkere snoepjes klaar in de leuke Snoepbakjes en leg bij elk bordje een mooie servet met roze stipjes. Versier de kamer met roze satijnlint en roze ballonnen, en je bent klaar voor een sprookjesachtig feest!

Pink 'n Mix collectie

A heart of gold

Houden de prinsessen ook heel veel van goud? Ga dan voor de Pastel Perfection Pink collectie van Ginger Ray. Naast roze zijn er ook veel gouden accenten te vinden, voor een super chique uitstraling. Versier de verjaardagstaart of de koninklijke cupcakes met de Pastel Perfection prikkers, en strooi wat tafelconfetti op de eettafel voor een leuk effect. Uiteraard kun je de ruimte verder leuk aankleden met ballonnen, slingers en honeycombs met roze en gouden accenten.

Pastel Perfection Pink collectie

Meer inspiratie? Bekijk ons Pinterest bord voor een Gold & Pink Party eens!