Als hardwerkende dames (baan, sport, kinderen) hebben we soms even een avondje vrij nodig. Lekker op de bank in je pyjama Netflix kijken is heerlijk, maar soms heb je behoefte aan meer! Verzamel je vriendinnen en organiseer een girlsnight out en maak samen de heerlijkste cocktails!

Cocktail Party

Tijd voor een cocktail party!

Kijk jij soms ook met fronsende wenkbrauwen wanneer je de barman ziet jongleren met cocktailshakers en drankflessen? Je kan natuurlijk naar een bar gaan en je een weg banen door het cocktailmenu, maar er zijn zo veel meer mogelijkheden!

Een cocktail party is super feestelijk! Als je dit wil organiseren als verjaardag of vrijgezellenfeest moet je eerst beslissen of je het thuis of in een bar organiseert.

Het voordeel van een cocktail party in een bar is dat zij alles al in huis hebben, inclusief die mooie martiniglazen. Het nadeel is natuurlijk dat je niet de ruimte kan decoreren en de volledige vrijheid hebt. Een goed alternatief is het huren van een mobiele bar – met personeel! Die komen naar jouw toe met alle cocktail benodigdheden terwijl jij voor de hapjes, de muziek en fabulous deco zorgt.

Cocktail Party

Ga je echt voor de DIY party, spreek dan van tevoren af met vriendinnen af wat jullie willen maken en zorg dat je echt alles daar voor in huis hebt. Het is een beetje sneu als je je cocktail wil gaan shaken en je komt erachter dat je het ijs bent vergeten. Ga voor een klassieker zoals een Mojito of Cosmopolitan of kies iets nieuws zoals een 43 Sour of een granaatappel ice tea, super verrassend! Misschien heb je (of één van je vriendinnen) zelfs wel een cocktailreceptenboek in de kast liggen? Of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie, kijk dan zeker even op Pinterest!

De Flamingo Fun collectie past perfect bij een cocktail party met z’n felle kleurtjes en vrolijke flamingo’s. Funky flamingo roerstaafjes, slingers en cocktail prikkers voor de hapjes en drankjes en honeycombs om flink wat kleur toe te voegen. Bekijk de hele collectie hier.

Cocktail Party

Wat is jouw favoriete cocktail? Met wie zou jij het liefst een cocktail party houden? Laat het ons weten!

Foto's: Partydeco.nl, Pinterest, Eirin Kristiansen, Katie Shuler, Lifehack.org, Lindsey Brunk, Monika Hibbs, Sugar and Cloth, Wedding Wire